GasztroHírek  » 

Örökre bezár a budapesti Márga

Örökre bezár a budapesti Márga

2017.08.17.  | MKO, képek: Márga

Végleg bezár az izgalmas konyhájú budapesti Márga – a hírt a facebookon jelentették be ma, augusztus 17-én délután.

Az alábbi szöveggel búcsúztak a vendégektől:
„VISZLÁT BUDAPEST!
Sajnálattal jelentjük be, hogy a Márga Budapestet üzemeltető Geoholding Zrt.-ben történt tulajdonosi változások következtében éttermünk sajnos nem tud tovább működni a jövőben.
Korábbi tulajdonosunk rövid lefolyású, gyógyíthatatlan betegség következtében néhány héttel ezelőtt elhunyt, a cég új vezetése pedig úgy döntött, nem kívánja tovább üzemeltetni az éttermet.
A Márga Budapestről a tavalyi nyitás óta folyamatosan cikkeztek a hazai nyomtatott és online sajtóban valamint blogokon, 2017 januárjában pedig a The New York Times is megemlítette a 2017-es “52 Places to go”, azaz “52 hely, ahová el kell menned 2017-ben” című cikkében, amelyben a világ számos izgalmas helyszíne közül Budapestet, és budapesti vendéglátóhelyeket is kiemelnek a szerkesztők.
Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt és szeretett bennünket, csapatunk tagjaival egészen biztosan találkozhattok majd a jövőben a hazai gasztronómia porondján.”

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.