GasztroHírek  » 

Örömfőzés, már másodszor

Örömfőzés, már másodszor

2018.09.20.  | MKO, képek: Boook

Úgy tűnik van igény a másra, a főzés kalandosabb és mélyebb értelmű oldalára: Janits-Szabó Virág imádnivaló szakácskönyve, az Örömfőzés megélte a második – bővített – kiadást.

Az Örömfőzés első kiadása bizony megelőzte a mai trendeket: tudatosság, öröm, harmónia, energia-munka és meditációk fonódtak össze remek receptekkel. A Boook könyvkiadó gondozásában megjelent új változatban már 105 recept olvasható – ezen túl megszületett a teljesen új Tudatosság fejezet is.

Virág, a Városi Jógi közismert tanítója

egyszerűen és szeretettel vezet be a tudatos táplálkozás és a meditatív főzés világába.

A receptek egyszerűek és felejthetetlenek: ehető virágokkal, frissen szedett levelekkel, gyógyfüvekkel és mézekkel ismerkedhet meg az olvasó.

A könyv a kiadónál vásárolható meg.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.