GasztroHírek  » 

Őszi Gasztroblogger Fesztivál és Közönségtalálkozó

2018.09.06.

A nagysikerű első Tavaszi Gasztroblogger Találkozó után, szeptember 28-án a Food Convoy Kitchenben ismét összegyűlik a gasztronómia iránt érdeklődő bloggerek és bloggerínák apraja-nagyja. A kötetlen hangulatú esemény célja egy összetartó közösség létrehozása, értékes kapcsolatok és együttműködések kialakítása. A rendezvény nagyobb és komplexebb lett, a szervezők több újítással is készülnek: az ételeket szakmai zsűri értékeli majd, a követők, rajongók pedig külön blokkot kapnak, amelyben személyesen ismerkedhetnek meg kedvenc bloggereikkel.

"Az ételekben is keressük a különlegeset, az egyedit, ami valami pluszt ad, amire sokáig emlékezhetünk.

Az Őszi Gasztroblogger Fesztivál ’menüjét’ is ebben a szemléletben állítottam össze. Azt láttam, hogy igény van egy ilyen típusú eseményre, egy lehetőségre, ahol a gasztronómia szerelmesei személyesen is találkozhatnak egymással. A cél pedig, hogy összehozzuk a gasztrobloggereket, hogy egy segítő és egymást támogató közösség alakuljon ki.

A Fesztiválon számos márka képviselője is jelen lesz, így lehetőség adódik arra is, hogy új értékes kapcsolatok, sőt akár együttműködések születhessenek a cégek és a gasztrobloggerek között” – mondta el Miskey Melinda, a Gastrotherapy bloggerínája, az esemény kitalálója.

A gaztrobloggerek a tavaszi eseményhez hasonlóan ismét saját készítésű ételeikkel mérkőzhetnek meg egymással, ezúttal azonban szakmai zsűri is értékeli ezeket.

A Fesztivál legjobb ételének címét Antal Krisztina, a Brit Nagykövetség rezidenciájának chéfje, Sallai Kinga, a Sweet&Crazy torta és desszert blog szerzője, Jaksics József, a Radisson Blu Béke Hotel Budapest Executive chéfje és Bechmann György, a Radisson Blu Béke Hotel és a Zsolnay Kávéház vezető cukrászmestere választja majd ki, de a közönség is szavazhat majd kedvenc ételére sós és édes kategóriában.

A 14:00 órától kezdődő eseményen a versenyen kívül lesz tombola, gasztro kvíz, közönségtalálkozó és számos értékes ajándék talál majd gazdára.

További információk:

Őszi Gasztroblogger Fesztivál: www.facebook.com

Őszi Gasztroblogger Fesztivál Közönségtalálkozó: www.facebook.com/ŐszigasztrobloggerFesztivál-Közönségtalálkozó

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.