GasztroHírek  » 

Pezsgőséta a Dunakorzón

Pezsgőséta a Dunakorzón

2019.10.15.  | S.N., Fotó: facebook.com, pixabay.com

Összefogtak a Duna-parti szállodák Budapesten, és egy nem mindennapi pezsgőkóstolóra várják a vendégeket pénteken a Dunakorzóra.

Izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában október 18-án, a Champagne Világnapján: három patinás, egymástól mindössze néhány perc sétára lévő Duna-parti szálloda úgy döntött, hogy saját exkluzív programkínálatuk mellett összefognak, hogy az érdeklődők egy egyedi élményséta keretében fedezhessék fel a legelőkelőbb Champagne-házak legjobb tételeit.

A Sofitel, az InterContinental és a Marriott szállodák Champagne-sétáján bárki részt vehet, aki szeretne a világ díjnyertes pezsgőiből kilenc különbözőt megkóstolni egyetlen palack helyett. Az összefogás egyszerű ötleten alapszik: aki megvásárolja az általuk kiadott közös Champagne voucher-t a hotelek egyikében, az kedvezményes áron kóstolhatja meg a három szálloda három kiválasztott Champagne-házának prémium italsorát, gourmet falatokkal kísérve.

A Sofitel Budapest kiemelt partnere a J. De Telmont, az InterContinental Budapesté a Laurent Perrier lesz, míg a Marriott Budapest a Veuve Clicquot tételeit kínálja majd. A felfedezőkörutat már délben el lehet kezdeni, az egyes márkanagykövetek és képviselők pedig egészen éjfélig várják az érdeklődőket. Mindez jó lehetőséget teremt a Champagne-fanatikusok, de a kíváncsi, kezdő pezsgőkedvelők számára is, hogy elérhető áron, elegáns helyeken merüljenek el a világ legelőkelőbb gyöngyöző italainak ízében.

A hotelek közötti együttműködés várhatóan folytatódik majd, hogy a prémium ízélményeket kereső célközönség bátrabban válassza kikapcsolódása helyszínéül az ötcsillagos szállodák éttermeit és bárjait.

Facebook esemény: www.facebook.com

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.