Ízvadászat »  Világkonyha

Star Trek: Picard kapitány borásznak állt

Star Trek: Picard kapitány borásznak állt

2019.06.19.  | Orbán Szilvia

A The new generation-filmek ikonikus kapitánya a sok kaland és rejtély után úgy tűnik, végre nyugalmat talált a szőlőhegyen.

Legalábbis erre következtethetünk a hamarosan bemutatásra kerülő, Star Trek: Picard címet viselő, új, exkluzív CBS-sorozat beharangozó traileréből, amelyben a kissé kiégett Jean-Luc Picard saját borát palackozza.

Sokan vannak úgy, hogy nyugdíjas éveiket szívesen álmodják egy napfényes, vidéki szőlőbirtok idilli nyugalmába – ezzel valószínűleg a kapitányból később admirálissá kinevezett Picard sem volt másképp:a USS Enterprise parancsnoka ugyanis – az új sorozathoz május végén kiadott hivatalos kedvcsináló szerint –

visszavonultan él családi birtokán, Labarre-ban, a franciaországi Bourgogne-Franche-Comté régióban.

15 évvel nyugdíjba vonulása után a kalandoktól, cselszövésektől megcsömörlött Picard az ideje nagy részét a szőlőtőkék között tölti birtoka lankáin, vagy a borospincében, saját borával (Chateau Picard Bourgogne) foglalatoskodik.

7 évadot és 4 mozifilmet megélt Star Trek:

Új generáció központi figuráját, az intellektuális és megfontolt Jean-Luc Picardot alakító Sir Patrick Stewart úgy tűnik, újra – legalábbis átvitt értelemben mindenképpen – belebújik legendás egyenruhájába, hogy meglehetősen sokszínű (emberi, klingon, android, betazoid) legénységével ismét a világűr titkait kutassa. Bár az exkluzív sorozat pontos sugárzási időpontjáról még nincs hivatalos információ - „coming soon” -, annyi már tudható, hogy a műsor a CBS csatorna Prémium adóján fog futni.

A teaser videó:

A fenti beharangozóból úgy tűnik, hogy a kapitány végre megtalálta az áhított nyugalmat, de az utolsó képkockákat látva nincs sok kétségünk afelől, hogy ez már nem marad sokáig így, s Picard a szőlőhegyet hamarosan újra a csillaghajóra cseréli.

Patrick Stewart, aki egyébként korának egyik legkiválóbb brit színházi színésze, tavaly nyáron így jelentette be, hogy visszatér Picardként:Visszatérve a most kiadott teaserre: a kisfilm néhány nap leforgása alatt a rajongók kedvence lett, s számos találgatás, továbbgondolás született a kedvcsináló képkockák hatására. De nem csak elvakult Star Trek elemző, latolgató cikkek, bejegyzések és videók jelentek meg, hanem néhány vicces alkotás is, köztük egy, ami a beharangozót egy az egyben Viagra reklámként értelmezte – ezzel pedig bekerült a nemzetközi médiába is. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.