GasztroHírek  » 

Pornósztár miatt perelik a pezsgőházat

Pornósztár miatt perelik a pezsgőházat

2018.01.09.  | Orbán Szilvia

Forrnak az indulatok a nevezetes francia Champagne-vidék egyik legrégebbi, 1811-ben alapított pezsgőházában. A Charles de Cazanove Pezsgőház alapítójának leszármazottja ugyanis egyenesen botrányosnak tartja, hogy a márkát egy korábban felnőttfilmekben domborító színésznő, Clara Morgane képviseli.

A Europe 1 rádióállomásnak adott interjúban, Loic Chiroussot de Bigault de Cazanove gróf – a felháborodott leszármazott – azt nyilatkozta, hogy semmiképpen nem szeretné, ha a patinás családi nevet és Morgane nevét összefüggésbe hoznák az emberek, ezért bepereli a márkát. A gróf szerint

ősei forognának a sírjukban, ha látnák, ki lett a Charles de Cazanove Champagne új arca.

Clara Morgane jelenleg televíziós műsorvezetőként és énekesként dolgozik, írja a Times of London. A Pezsgőház és a 36 éves sztár tavaly kezdték a közös munkát, és novemberben – palackonként 50 eurós áron – piacra is dobták a volt pornós nevével címkézett első italukat. Ezt fájlalja az alapító családja: a pert indító gróf szerint sokkoló az együttműködés.

A Cazanove család egyébként még az ötvenes években eladta az üzletet, amely azóta többször gazdát cserélt. A márkát jelenleg a GH Martel birtokolja.

Morgane Instagram-oldalán reagált a történtekre, írja a FoodBeast. Riposztjában rámutatott: a vitát elindító távoli rokonnak akkor kellett volna arra gondolnia,

vajon mit szólnának az ősök, amikor a család eladta a nevükkel fémjelzett márkát

– amelyhez ő most büszkén csatlakozott. Hozzátette: talán küld egy palackkal az új nedűből, amely reményei szerint ellazítja majd a felpaprikázott grófot.

A pezsgőház képviselője a Fox News-nak úgy nyilatkozott, hogy Morgane rozépezsgője a bírósági ügy ellenére is nagyszerűen fogy.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.