GasztroHírek  » 

Ragyogj és kóstolj!

Ragyogj és kóstolj!

2020.02.07.

Izgalmas utazásra hívják az érdeklődőket a Kiscelli Múzeumba, ahol tárlatvezetéssel egybekötött pezsgőkóstolót tartanak február 16-án.

A gyöngyök nem csak a pezsgőben, de a hölgyek öltözetén is mindig különleges, egyedi, ünnepi hangulatot jelentenek. Csillog és elvarázsol – ruhán is, pohárban is.
 
Kalandozunk a pezsgők bámulatos és izgalmas világában!  Csak ízlés dolga lenne a pezsgőválasztás? Elég annyit eldönteni:  ízlik vagy nem ízlik? Mire figyeljünk? Minden, amit a pezsgővel kapcsolatban tudni szeretnél, csak esetleg eddig nem merted megkérdezni. Illek-e a pezsgőspalackot durrantva kibontani? Milyen hőmérsékleten kínáljuk? Miből és mikor kínáljuk?

Hat pezsgő, hat stílus – és gyönyörű ruhák a háttérben!

Izgalmas utazásra hívják az érdeklődőket a Kiscelli Múzeumba, ahol tárlatlátogatásra és vezetett pezsgőkóstolóra van lehetőség február 16-án, vasárnap 11 órától. 

Tárlatlátogatás és vezetett pezsgőkóstoló Mészáros Gabriella nemzetközi borakadémikussal - Részvételi díj: 4.800,-Ft/fő

A részvétel feltétele a betöltött 18. életév és a tiszta ízlelőbimbók…
A vezetett kóstoló időtartama 90 perc.
A pezsgőkóstolón való részvétel regisztrációhoz kötött: itt

 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.