GasztroHírek  » 

Ramsay vegán lett?

Ramsay vegán lett?

2018.04.30.  | Orbán Szilvia

Hogy mi?! Sokak reakciója volt ez, amikor elolvasták Gordon Ramsay Twitter-posztját a napokban. A séf ugyanis eddig sosem rejtette véka alá, mit gondol a vegán életmódról…

Valahogy előbb hinnénk el Ramsay-ről, hogy gorillákat talált a Kilimandzsárón, mint azt, hogy mostantól többé már nem eszik húst. Ennek pedig az az oka, hogy a konyha ügyeletes fenegyereke eddigi működése alatt többször is érzékletesen kifejtette, mit gondol az állati eredetű élelmiszereket mellőző életmódról.

A vegánok és vegetáriánusok egészen az utóbbi időkig céltáblái voltak Ramsay könyörtelen gúnyolódásának – sem műsoraiban, sem a közösségi média platformjain nem volt kíméletes:

Mégis, egy posztja alapján úgy tűnt, hogy most a séf is közéjük áll, és ad egy esélyt a húsmentes, növényi alapú életmódnak – legalábbis egy időre.

Kipróbálom ezt a vegán izét”

– áll a tweetben.

Az nem újdonság, hogy egy híresség úgy dönt, felhagy a húsfogyasztással. Ramsay bejelentése azonban sokaknál kiverte a biztosítékot, éppen azért, mert ő eddig annyi kritikával illette ezt az életformát. Egyesek egyenesen úgy gondolták, a séf oldalát meghackelték:

A tweet után rögtön elindultak a találgatások, hogy Ramsay valóban vegán lesz-e, vagy esetleg új, állati eredetű alapanyagokat mellőző menüvel kísérletezik.

A poszthoz mellékelt fotón mindenesetre egy vegán pizza volt látható.

A séf másnapi posztjából aztán kiderült, hogy Londonban pizzázót nyit, Gordon Ramsay Street Pizza néven – a sejtelmes bejegyzés pedig valószínűleg a bejelentés marketingjéhez tartozott.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.