A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Receptek

Csülkös slambuc Csősz Imi módra

Molnár László receptje

2012. február 16.
HOZZÁVALÓK:

20 dkg friss csülök
20 dkg füstölt csülök
3 fej vöröshagyma 1 kg krumpli
50 dkg házi lebbencstésztazsírbabérlevélsó, bors, pirospaprika
ADAG: 4 főre
(

ELKÉSZÍTÉSE:

A füstölt csülköt előző nap beáztatjuk. Másnap egy kis babérlevéllel feltesszük főni. Amikor megfőtt és kihűlt, összekockázzuk. A friss csülköt felkockázzuk, és feltesszük pörköltnek. Félig megfőzzük, hozzáadjuk a karikára vágott burgonyát, felöntjük annyi vízzel, hogy a burgonyát ellepje, és majdnem készre főzzük. Ezután beletörjük a lebbencstésztát, és készre főzzük. Ha a víz elfő, nyugodtan önthetünk hozzá meleg vizet. A legvégén beletesszük a kockára vágott füstölt csülköt.

burgonya , sertés

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra