Receptek

Egres és málnaleves

Egres és málnaleves

Segal Viktor receptje

A nyári forróságban jólesik egy hideg gyümölcsleves. Segal Viktor egres és málnalevese gyorsan, könnyen elkészíthető. A séf a sűrítéshez keményítőt használt.

1. A keményítőt kevés hideg vízzel csomómentesen elkeverjük.


2. A megmosott egrest egy evőkanál vajon megfuttatjuk, amikor kezd szétesni, beletesszük a málnát és felöntjük vízzel.


3. Felforraljuk, és óvatosan beleöntjük a keményítőt.


4. Turmixoljuk, és hidegen, málnaszemekkel tálaljuk. Mézzel vagy cukorral édesíthetjük.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább