Receptek

Indianer bomba

Indianer bomba

Varjú Viktor és Szalkai Pál receptje

Hozzávalók:

  • 28 dkg cukor
  • 14 dkg krumpliliszt
  • 8 tojássárga és 8 tojás habja

Elkészítése:

Bomba formában sütjük. Lapos tetejét levágjuk és kikaparjuk, megtöltjük kávékrémmel, visszatesszük a formába és jég közé ássuk. Tálaláskor leöntjük csokoládéval.

TÖLTELÉK:

4 lap gelatint felolvasztunk pár kanál kávéban. 15 deka cukor, 1/2 deci tej, 5 tojás sárga tűzön crémmé lesz főzve, ha hűl, belejön a gelatin, kávé ízlés szerint, 4 deci tejszín hab és a kikapart tészta kockára vágva.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.