Receptek

Lazaccarpaccio

Lazaccarpaccio

Segal Viktor receptje (4 adag)

HOZZÁVALÓK:

  • 40 dkg lazacfilé vékony szeletekre vágva
  • 10 dkg csírakeverék (csicseriborsó, lencse, mungóbab)

AZ ÖNTET

HOZZÁVALÓK:

  • 1 gerezd fokhagyma finomra vágva
  • 3 ek petrezselyemlevél
  • 1 tk barna cukor
  • 4 ek olívaolaj
  • 1 ek citromlé
  • 1 tk mustár
  • só, frissen őrölt fekete bors

ELKÉSZÍTÉSE:
Egy tálban habverővel – a petrezselyem kivételével – összekeverjük az öntet hozzávalóit. Hozzáadjuk a petrezselyem leveleit, és botmixerrel kb. két perc alatt összeturmixoljuk. A lazacszeleteket szorosan egymás mellé helyezzük, megszórjuk a csírakeverékkel és bőségesen meglocsoljuk a petrezselymes öntettel.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább