Receptek

Szarvasgombás fritaja

Szarvasgombás fritaja

Tom Gretić, a rovinji Wine Vault séfjének receptje 4 fő részére

HOZZÁVALÓK:
  • 50 g szeletelt fekete szarvasgomba (friss vagy olívaolajban tartósított)
  • 60 g vaj
  • 40 g parmezán sajt
  • 30 g szarvasgombás sajt
  • 8 db tojás
 
ELKÉSZÍTÉSE:

Egy nagyobb serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd hozzáadjuk a szeletelt szarvasgombát. Felöntjük a felvert tojásokkal, sózzuk, majd ráreszeljük a szarvasgombás sajtot. Amikor a fritaja, azaz rántotta elkészült, parmezánt reszelünk rá, és friss szarvasgombaszeletekkel borítva tálaljuk. A friss kenyér nélkülözhetetlen hozzá.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.