GasztroHírek  » 

Rekordpéldányszámban jelenik meg a Lidl új szakácskönyve

Rekordpéldányszámban jelenik meg a Lidl új szakácskönyve

2018.11.14.  | MKO

Ismét rekordot dönt a Lidl szakácskönye: az idei változatot már közel 400 000 példányban nyomtatták ki. A receptgyűjteménytben Széll Tamás, a Lidl séfje nem csupán gasztronómiai utazásra invitál, hanem öt különleges „hozzávalóval” élménnyé varázsolja a főzést.

„A Lidl konyha bemutatja: Segít a séf” címmel immáron a negyedik a sorozatban. Nem véletlen az elnevezés:

a több mint 70 receptet tartalmazó, öt fejezetből álló gyűjtemény

olyan közismert és közkedvelt szereplők együttműködésével valósult meg, mint Szabó Győző, Viszkok Fruzsi, Winkler Róbert, Király Viktor és Szandi. A séf irányításával együtt készítették el kedvenc receptjeiket és meséltek a főzéssel kapcsolatos élményeikről. Győző a húsfélékkel, Fruzsi a tejtermékekkel kapcsolatban tesz szert még több tudásra. Róbert a zöldségek-gyümölcsök területére, Viktor a desszertek világába, míg Szandi a különleges alkalmakra készítendő ételek titkaiba kap betekintést a Széll Tamás támogatásával.

A jól megszokott struktúra mentén új és modern irányvonalat képvisel az idei könyv. A recepteken túl három fontos kiegészítő információt kap az olvasó: technikai tippekkel, dietetikai tanácsokkal és borajánlóval egészült ki a könyv. A receptek mellett feltüntetésre került az adott étel pontos tápanyag- és kalóriatartalma is, így a diétát követők is könnyen eligazodhatnak az ételek pontos energia-, szénhidrát-, zsír- és fehérjetartalmáról az egészség megőrzése érdekében. Herczeg Ágnes borszakértő minden fejezet végére összeállított egy kapcsolódó borajánlót, ezen felül piktogramok jelzik a cukor-, laktóz- és gluténmentes valamint vegetáriánus ételeket.

„Célunk, hogy közelebb hozzuk az emberekhez a főzést, valódi élvezetté, családi élménnyé varázsoljuk számukra”

– emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az új szakácskönyv kereskedelmi forgalomba most sem kerül, a bolthálózat hűségakciója keretében áll a vásárlók rendelkezésére.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.