GasztroHírek  » 

Remek szilveszteri menü a Standban

Remek szilveszteri menü a Standban

2018.12.27.  | MKO

Széll Tamás és Szulló Szabina igazán ütős szilveszteri menüt álmodott meg az év utolsó napjára a Standba.

A menüsort a hagyományoktól eltérően nem malacsült és lencsefőzelék teszi ki, hanem egy saját koncepció alapján megálmodott izgalmas ételsor, mely biztosan szerencsét hoz azoknak, akik elfogyasztják. Az évbúcsúztató ételsort klasszikus és prémium borpárosítással is kérhetik az érdeklődők.

SZILVESZTERI MENÜ CLASSIC BORPÁROSÍTÁSSAL

Lángos Vászolyi sajttal
Karfiol tartlet
Faszénen grillezett póréhagyma, sózott citrom, csicsóka
Aperitif: Kreinbacher Prestige Brut Magnum, Somló

MENÜ

  • Kacsamáj, sárga cékla, füstölt mogyoró
    Királyudvar Sec, Tokaj 2015
    Selyei fürjjel töltött derelye, marinált körte
    Szepsy Úrágya Furmint, Tokaj 2015
    Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás
    Laposa Kéknyelű, Badacsony 2017
    Beregi csirke, szarvasgomba, pecsenyelé
    Sándor Zsolt Zweigelt, Bükk 2015
    Szarvasgerinc, lassan sült hagyma, lencse
    Malatinszky Kövesföld, Villány 2009
    Palacsinta, mogyoró, csokoládé
    Szepsy István Szamorodni, Tokaj 2012
    Mákfagylalt, tökmag praliné, vanília
    Petit fours

59 000 Ft / FŐ
Az ár tartalmazza az ételsort, borsort (7 x 0,1 l), víz,- és kávéfogyasztást, illetve a szervizdíjat.

SZILVESZTERI MENÜ PRESTIGE BORPÁROSÍTÁSSAL

Lángos Vászolyi sajttal
Karfiol tartlet
Faszénen grillezett póréhagyma, sózott citrom, csicsóka
Aperitif: Fleury Rosé de Saignée Brut, Champagne
MENÜ

  • Kacsamáj, sárga cékla, füstölt mogyoró
  • Zind-Humbrecht Riesling, Elzász 2015
  • Selyei fürjjel töltött derelye, marinált körte
  • Szepsy Szent Tamás 45, Tokaj 2011
  • Kecsege, uborkasaláta, kagylómártás
  • Gaja Rossj-Bass, Langhe 2016
  • Beregi csirke, szarvasgomba, pecsenyelé
  • Bott Frigyes Kadarka, Muzsla 2012
  • Szarvasgerinc, lassan sült hagyma, lencse
  • St. Andrea Merengő, Eger 2006
  • Palacsinta, mogyoró, csokoládé
  • Szepsy István 6 puttonyos Aszú, Tokaj 2006
  • Mákfagylalt, tökmag praliné, vanília
  • Petit fours

79 000 FT / FŐ
Az ár tartalmazza az ételsort, borsort (7 x 0,1 l), víz,- és kávéfogyasztást, illetve a szervizdíjat.

A vacsora érkezési időpontja: 19:00
A vacsora körülbelül 23:30-kor ér véget.
Dress-code: smart casual

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.