GasztroHírek  » 

Saját kocsmát kap a Horizont sörfőzde

Saját kocsmát kap a Horizont sörfőzde

2018.10.09.  | MKO

A Kőbánya túlsó felén dolgozó, remek söröket főző Horizont végre fix helyet kap a város szívében.

“Régóta szerettünk volna egy saját helyet a belvárosban, most pedig megtaláltuk a legjobb csapatot is hozzá. A Léhűtő - Kézműves Söröző és Tapas Bár a Horizont brandelt kocsmájaként folytatja, ami azt jelenti, hogy egy kis facelift mellett

a teljes termékpalettánk elérhető lesz csapon és üvegben is. Persze itt lehet majd számítani a szezonális és limitált sörökre is elsőként az országban.”

– tudtuk meg Szalai Tamás marketing managertől.

A legendás söröző ünnepi restartja október 10-én, 19:00 órakor lesz Horizont Taproom by Léhűtő néven. A cím a régi: Holló utca 12-14. (Gozsdu udvar). Az estén debütál a Pilot Series #13, azaz a craft sörfőzde limitált sorozatának legújabb darabja – aki kíváncsi az ízére, a helyszínen megkóstolhatja.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.