GasztroHírek  » 

Séfek a termelőkért, termelők a séfekért

Séfek a termelőkért, termelők a séfekért

2018.03.19.  | MKO

Ideje összehozni a régióban tevékenykedő vendéglátósokat, séfeket, éttermeket és a tevékeny termelőket: a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett és a Pannon Gasztronómiai Akadémia által támogatott Gasztrotali eseményre 2018. május 7-én, a Szántódpusztai Idegenforgalmi és Kulturális Központban kerül sor.

Ha ismernek olyan séfet vagy Somogy megyei termelőt, akit szintén érdekelhet a program -  bátran jelezzék a lehetőséget!

Információ – séfek és éttermek számára

Amit biztosítanak:

  • helyi termelők részvételét a találkozón,
  • a helyszínt (Szántódpusztai Idegenforgalmi és Kulturális Központ),
  • a szervezést,
  • a kapcsolattartás segítését.

Amit kérnek:

  • megjelenést a rendezvényen,
  • névjegykártya vagy kapcsolattartói elérhetőség biztosítása,
  • együttműködési hajlandóságot és nyitottságot a termelők termékei iránt,
  • türelmet és bizalmat a termelők iránt,
  • javaslatokat arra vonatkozóan, hogy milyen termékekre van igénye, milyen mennyiségben és mikor (pl. idény jellegű zöldségek, bébi spenót, baromfi, stb.),
  • nyitottságot arra, hogy egy-egy adott termék előállítását megvárják és kapcsolatban maradjanak a termelővel (pl. másodvetésű zöldségek),
  • rendszeres termék igény,
  • különleges vagy jellemzően helyi termék kínálat (pl. szarvasgomba) iránti igény,
  • ökogazdálkodás vagy vegyszermentes gazdálkodás preferálása.

Ne várjon a jelentkezéssel tovább! Regisztráljon a következő linken még ma (séfek és éttermek számára készült regisztrációs link)

Információ - Somogy megyei termelők számára

Amit biztosítanak:

  • a helyi termékek iránt fogékony éttermek részvételét a találkozón,
  • a helyszínt (Szántódpusztai Idegenforgalmi és Kulturális Központ),
  • a szervezést,
  • a kapcsolattartás segítését.


Amit kérnek:

  • Somogyban történő termelést és feldolgozást,
  • megjelenést a rendezvényen a jelenleg elérhető termékekkel,
  • névjegykártya, szórólap, prospektus, fényképek használatát, amennyiben vannak,
  • együttműködési hajlandóságot és nyitottságot a vendéglátósok igényei iránt.


Ami előny lehet:

  • nyitottság arra, hogy esetlegesen a vendéglátós kérésére egy-egy adott terméket állítsanak elő (pl. bébi spenót) megrendelésre,
  • rendszeres termék beszállítás képessége,
  • állandó minőség biztosításának képessége,
  • adott esetben nagyobb mennyiség megtermelésének képessége,
  • különleges vagy jellemzően helyi termék kínálat (pl. szarvasgomba),
  • ökogazdálkodás vagy vegyszermentes gazdálkodás folytatása.


Regisztráljon a következő linken még ma (termelők számára készült regisztrációs link)

A regisztráció után minden jelentkező kamarai tagságát leellenőrizzük! A részvétel feltétele tagság a Nemzeti Agrárgazdasági Kamaránál, értékesítéshez és termék előállításhoz szükséges engedélyek megléte.
A regisztráció során megadott e-mail címre fogunk további tájékoztatást küldeni az eseményről.

További kérdések esetén információt a somogy@nak.hu - email címen kaphatnak.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.