GasztroHírek  » 

Somogyi étterembe somogyi alapanyagot!

Somogyi étterembe somogyi alapanyagot!

2018.09.27.  | mko

Remek kezdeményezésként Somogyban is megpróbálják összehozni a gazdákat a vendéglátósokkal – céljuk a helyi termelőkből álló csoport vagy szervezet alapítása.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft szándéka az érintettek egységbe szervezése, marketing tevékenységük javítása, termékeik pozícionálása.

Szeretnék, ha minél több somogyi termelő éttermek beszállítójává váljon, s így az éttermek több helyi alapanyagot használjanak.

A termelői jelentkezés a következő linken lehetséges egészen szeptember végéig.A vendéglátósok egészen a program előtti napig jelentkezhetnek a következő linken.

Az ismertető kerekasztal-beszélgetés időpontja október 8., hétfő, a helyszín a Kaposvári Egyetem régi tanügyi épülete.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.