GasztroHírek  » 

Sörfőzdék segítik az orvosokat

Sörfőzdék segítik az orvosokat

2020.04.01.  | MKO

A kis magyar sörfőzdék számára komoly csapás a koronavírus, mivel italaik nagy részét a vendéglátásban értékesítették. Több piaci szereplő került most nehéz helyzetbe – ahhoz, hogy túléljenek, pont a saját jótékonykodásuk lehet a segítségükre.

A koronavírus elleni küzdelmet támogatja új sörével a Hara’Punk Sörfőzde. A F**k Coronavirus egy közösségi finanszírozásból készülő sör lesz. Aki támogatja a kezdeményezést, szavazhat majd a sör típusára, illetve a neve a többi pártfogóval együtt rákerül a címkére is, továbbá annyi üveggel kap majd a sörből, amennyit az adománygyűjtési időszak alatt rendel.

A kezdeményezéshez április 21-ig lehet csatlakozni úgy, hogy a sörfőzde oldalán található űrlap segítségével tetszőleges mennyiségű F**k Coronavirus sört rendelsz, ők pedig a teljes profitot a koronavírus legyőzésére fordítják.

Nyáron készül majd el, a megrendelőket pedig minden lépésről tájékoztatják a sörfőzők, egészen addig, amíg az elkészült sör átvehető lesz. A támogatás biztosan jó helyre megy, hiszen arról, hogy milyen eszközöket vásárolnak a támogatók segítségével, a járvány kezelésén dolgozó orvosokkal egyeztetnek majd, hiszen ők tudják leginkább, hogy mire van a legnagyobb szükség.

A számos nemzetközi díjjel büszkélkedő rétsági Fűtőház Sörfőzde is segítene a koronavírus elleni küzdelemben: azoknak, akik hat üveg sört vásárolnak tőlük, a hatodik palackot külön matricával látják el, és annak teljes árát az Országos Mentőszolgálat Alapítványának utalják át.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.