Sparhelt

A legjobb falatok a bödön aljáról

Bödönalja, juhtúrós és káposztás sztrapacska, nyúl vadasmártással, paradicsomos káposzta tarjával – könnyen csúszó otthoni falatok, gyerekkori ízek, rendes zsírok és...

A szép szoba a tészták szobája

Prósza, kráfli, káposztás pecsenye, na meg a nagymama szép szobája, ahová senki nem mehetett be, csak időnként megtelt házi tésztákkal, hogy később például lebbencsleves készüljön...

Húsleves, minden mennyiségben

Pohner Ádám a Bocuse d’Or 2015-ös lyoni döntőjén Molnár Gábort segítette commisként, jelenleg a balatonszemesi Kistücsök séfhelyettese. A családi hagyományokról, a mama főztjéről,...

Mitől lett lábatlan a tyúk?

Dudás Szabolcs, az encsi Anyukám Mondta séfje megmutatta, melyek voltak azok az ételek, amelyeket a nagymamái sparhelten készítettek gyerekkorában, és amelyek most is a hétköznapok részei....

A mama főztje

Ízeket, illatokat nehéz felidézni, hát még elképzelni, de a nagymamák, anyák főztje a legtöbbünknek olyannyira meghatározó élmény, hogy az emlékekkel az ízek is előjönnek. Ruprecht László séf, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnöke segítségével próbáljuk meg visszahozni a mama főztjének ízeit – sparhelten.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább