GasztroHírek  » 

Star Wars-rajongó konyhatündérek, figyelem!

Star Wars-rajongó konyhatündérek, figyelem!

2019.10.14.  | Orbán Szilvia

Hamarosan kapható lesz a Le Creuset új edénykészlete, aminek múzsája a Star Wars, illetve annak legendás szereplői és helyszíne voltak.

A csaknem száz éves múltra visszatekintő Le Creuset konyhai eszközeit sokan a minőség és a praktikusság jelképeinek tartják, s tény, hogy Julia Child kedvenc márkája időről időre igazán tetszetős, zománcozott öntöttvas fazekakkal, serpenyőkkel, illetve számos más hasznos főzési kellékkel látja el vásárlóit – legyenek azok akár királyi családok szakácsai, akár egyszerű földi halandók.

A nagy múltú vállalat most egy másik, hasonlóan termékeny márkával állt össze, amely szintén réges-rég ismert,

s nem csak egy messzi-messzi galaxisban.

Szóval: Star Wars-rajongó konyhatündérek, figyelem, elő a naptárakat! A karácsonyi ajándékvadászattal, illetve az új mozifilm bemutatójával összehangolt időzítésnek köszönhetően november 1-től vásárolható meg a Le Creuset exkluzív SW-kollekciója, amit a megjelölt üzleteken kívül a neten is kínálnak.

Amint a kisfilmben is látható, a készlet tartalmaz egy lefagyasztott Han Solót ábrázoló pecsenyesütőt, tatuinos ikernapokkal díszített, illetve Darth Vader maszkját mintázó fazekakat, R2D2-s, C-3PO-s és BB8-es kislábasokat, Halálcsillagos, és Ezeréves Sólyom formájú edényalátéteket, és egy porgos pitemadarat – a piték szellőztetésére használatos, kis üreges eszközt – is.

Úgy tudni, hogy

a készlet igazi különlegessége az a sivatagos Tatuin bolygót, illetve két napját ábrázoló öntöttvas edény lesz,

amelyből mindössze néhány darab készül, s amelyek mindegyikét aprólékosan, kézzel festik majd.

A készletnek vannak megfizethető, és teljesen elrugaszkodott darabjai is:  az alátétekért 20, a pitemadárért 25, a mini lábasokért 30 dollárt kérnek, de például a Hant mintázó edényért már 450 dollárt. A prímet a limitált fazék viszi, ezért a leggyorsabbaknak majd 900 dollárt (nagyjából 273 ezer forintot) kell fizetniük. Az Erő legyen a pénztárcájukkal!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.