GasztroHírek  » 

Széll Tamás oktat, tanuljunk tőle főzni

Széll Tamás oktat, tanuljunk tőle főzni

2019.01.06.  | MKO

Széll Tamás azon túl, hogy elsőrangú séf, az egyik legismertebb hazai közszereplő is. Nem csak főz, oktat is – most itt a lehetőség, hogy bárki a diákja legyen néhány alkalomra.

A GastroArt elsősorban a hétköznapi igényekre szabott, oktató projektet indít. Tematikus, az otthoni konyhákban praktikusan használható tudás mellett nem recept-, hanem technológiai alapú tudást kíván a résztvevőknek átadni.

Széll Tamás, a Stand séfje öt részben, a magyar konyha klasszikusait taglalva, azok eredetiségét a mai igényekre szabva, a hagyományt tisztelve, de az új irányokat, megoldásokat mellé rendelve oktat: személyes instrukció és tanácsai segítenek az alapos tudás megszerzésében.

Időpontok és tematikák

2019. február 10., vasárnap

Levesek / alaplevek, pörkölt alap – gulyás, sütőtök krémleves, consommé

2019. február 24., vasárnap

Egytálételek / rakott krumpli, ludas kása, töltött paprika

2019. március 10., vasárnap

Húsok / bontás – húsrészek – előkészítés/pácolás – formázás - pecsenyelé - paprikás csirke nokedlivel házi uborkasalátával

2019. március 24., vasárnap

Halak / előkészítés, filézés, kezelés – pisztráng, bransino, ponty halászlé

2019. április 7., vasárnap

Desszertek / túrógombóc, smarni, tejbegríz, palacsinta, rizolé sós karamellel

Workshop helyszíne

Central Passage - 1061 Budapest, Király u. 8-10., első emelet 34.

Ár és információk

200.000 Ft + Áfa (254.000 Ft) résztvevőnként 2019. január 20-ig, ezt követően 250.000 Ft + Áfa (317.500 Ft) résztvevőnként, amely magában foglalja az 5 alkalmas, alkalmanként minimum 5 órás tematikus képzéshez szükséges helyszín, alapanyagok, eszközök költségét, valamint a képzéseken elhangzó receptek és technológiák nyomtatott formában történő átadását, illetve 1 db névre szóló kötényt, valamint korlátlan ásványvíz, szóda és házi szörp fogyasztást.

Workshop résztvevőinek létszáma

Kurzusonként min. 24 fő – max. 32 fő

Részletek és információk: ws.gastroart.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.