GasztroHírek  » 

Széll Tamás savanyítani és befőzni tanít

Széll Tamás savanyítani és befőzni tanít

2019.05.29.  | MKO, kép: Gastroart

Széll Tamás folytatja kurzusát: friss gyümölcsből tartósítószer mentes szörp, lekvár, kompót, friss zöldségből házi szósz és savanyúság készítését tanítja meg.

A csúcsgasztronómia és a modern konyhaművészet a kézműves, egyedi módon feldolgozott alapanyagokról és a hagyományos ízek, technológiák értő továbbviteléről szól. Ez a történet pedig a kamrában kezdődik!

Széll Tamás segítségével ez alkalommal elsajátítható, hogy alakul át a gyümölcs és a zöldség a 21. század technikái, megoldásai segítségével hétköznapjainkat megörvendeztető, két kezünkkel létrehozható kincsekké.

Időpont és tematika
2019. július 7., vasárnap, 10.00 óra

  • Szörpkészítés / meggyszörp
  • Lekvár készítés / sárgabarack lekvár, pincés meggy (a maradékéból készülő savanykás-ecetes megy jam)
  • Savanyítás / csalamádé, kovászos uborka
  • Házi szószkészítés / paradicsomszósz
  • Kompót készítés / almakompót

A nyolcórás workshop részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.