GasztroHírek  » 

Szenzációs: magyar ezüst a fagylalt EB-n!

2017.07.25.  | MKO

Óriási magyar siker tanúi lehettünk a Gelato World Tour fagylaltverseny európai döntőjén: Somogyi Renáta ezüstérmes lett, ezzel kijutott a világbajnokságra!

Renáta fagyija ezüstöt értRenáta fagyija ezüstöt ért
Percekkel ezelőtt ért véget az bolognai eredményhirdetés, ahol dupla magyar sikernek örülhettünk. A dunaharaszti Karl Zsolt a nemzetközi bírák különdíjat kapta, míg

a gyenesdiási Bringatanya Il mio cioccolato nevű csokifagyija ezüstérmes lett az Európa-bajnokságon.

Az első hely a holland Kui(p)er Ijsnek jár (Erik Kuiper), míg a bronz Rodoszra megy, Dimitris Charalampous Palladion nevű cukrászdájába.

Gyenesdiáson megkóstoljuk!Gyenesdiáson megkóstoljuk!

A Gelato World Tourt a Carpigiani nevű, fagylaltgépeket gyártó válallat rendezi. Idén 160 induló közül három volt magyar - a felkészülésről és az első napról itt írtunk részletesen. A riminii világdöntő szeptemberben lesz, ahol Magyaroszágot a fiatal Somogyi Renáta képviseli majd – reméljük az, hogy a maieredményhirdetésen szétesett a díj talapzata, jó óment jelent, és ott is győzelmet hoz!

Karl Zsolt különdíjasKarl Zsolt különdíjas

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.