GasztroHírek  » 

Tavaszi gasztroblogger találkozó

Tavaszi gasztroblogger találkozó

2018.05.23.

Május 25-én az UrbanFood Café & Coworkingben gyűlik majd össze a gasztronómia iránt érdeklődő bloggerek és bloggerínák apraja-nagyja, hogy egy kötetlen hangulatú találkozón saját készítésű finomságaik bemutatása mellett, egymást is jobban megismerjék. Az esemény célja egy összetartó közösség létrehozása.

Néhány éve hazánkban is elindult a gasztroforradalom, aminek hatására számos hivatásos szakács és cukrász mellett laikusok is bátran tollat, vagyis klaviatúrát ragadtak, hogy blogbejegyzések formájában osszák meg tapasztalataikat, kedvenc receptjeiket és konyhai trükkjeiket. Mindenkinek megvan az egyedi hangja és ennek megfelelően a saját közössége is.

Ritka azonban, hogy ezek az emberek szervezett keretek között találkozhatnak, hogy megosszák egymással tapasztalataikat. Ennek kiküszöbölésére született meg a Tavaszi gasztroblogger találkozó ötlete.

Örülök, hogy az UrbanFood Cafe & Coworking az ötletem és kezdeményezésem mellé állt és immár társszervezőként, valamint helyszín biztosítóként segíti a Tavaszi gasztroblogger találkozó létrejöttét. Az esemény célja egy olyan platform létrehozása, ahol a téma iránt érdeklődők összegyűlhetnek. Ezen a napon közösen ötletelünk, inspirálódunk és feltöltődünk, hazatérve pedig még változatosabb, izgalmasabb és értékesebb tartalmakkal halmozzunk majd el követőinket”

– mondta el Miskey Melinda, a Gastroterapy bloggerínája, az esemény kitalálója.

A 17 órától kezdődő eseményre minden gasztroblogger elviheti egy szabadon választott ételét, amelyek közül a résztvevők kiválaszthatják kedvencüket. A bloggerek lehetőséget kapnak egy rövid bemutatkozásra, vagy előadás tartására egy általuk választott témában. Lesz tombola, értékes ajándékok és terítékre kerül számos izgalmas téma is. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

További információk: www.facebook.com

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.