GasztroHírek  » 

Tengeri fogásokat oktat Széll Tamás

Tengeri fogásokat oktat Széll Tamás

2019.11.06.  | MKO

A halakról és a vízi élőlényekről tart oktatást Széll Tamás a legújabb kurzusán: a hangsúly az átfogó kép kialakításán, praktikus kezelési tanácsokon, a tároláson, a feldolgozáson és az alaprecepteken van.

A séf segít abban, hogy elmúljon a félelem és megszűnjenek a fenntartások – a közelgő ünnepekre, a jeles napokra a tengeri finomságok helyet kaphatnak a vendégváró asztalon. 

A GastroArt | Electrolux Élménykonyha kurzusának 2019. december 1-i programja:

  • Homár bontása, előkészítése - homár thermidor
  • Osztriga szakszerű bontása, kezelése - osztriga frissen és gratinírozva
  • Tőkehal szakszerű előkészítése - egészben sült atlanti tőkehal kagylóragúval
  • Szent Jakab kagyló szakszerű bontása és sütése - Szt. Jakab kagyló pirítva, karfiollal

A workshop időtartama min. 6 óra.

Bővebb információ itt.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.