GasztroHírek  » 

Textúra: Sárközi Ákosék új étterme a belvárosban

Textúra: Sárközi Ákosék új étterme a belvárosban

2018.10.19.  | N.ZS

A Michelin-csillagos Borkonyha tulajdonosai és séfje, Sárközi Ákos november elejére tervezik megnyitni új éttermüket, amely a Textúra nevet kapta.

Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán 2010-ben nyitották meg a Borkonyhát a Sas utcában, amelynek séfje a kezdetektől Sárközi Ákos. Az étterem 2014-ben egycsillagos elismerést kapott a Michelin-kalauzban, amelyet azóta minden évben sikeresen megtartott.

Stabil minőség, kiváló alapanyagok és kiemelkedő borkínálat jellemzi a Borkonyhát, amelyről évek óta beszélték, hogy egy új, nagyobb, egyszerűbb gourmet étterem nyitásán gondolkodnak.

Vártuk tavaly télre, idén tavaszra, de a napokban jött a hír, hogy a várakozásnak szerencsére vége, az új étterem, vagyis a Textúra két évnyi előkészület és tervezés után novemberben érkezik. A Textúra csak néhány lépésre lesz a Borkonyhától, de a nagy érdeklődésre való tekintettel ez várhatóan egyik étteremnek sem fog gondot okozni.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.