GasztroHírek  » 

Titkos partiszervezőt keres a királynő

Titkos partiszervezőt keres a királynő

2019.06.19.  | Orbán Szilvia

II. Erzsébet újabb állást kínál: hivatala nem is olyan rég még a közösségi média felületek menedzselésére keresett embert, most pedig a palota szupertitkos partiszervezőjét kutatják nagy erőkkel.

A kiadott leírás szerint az „esemény koordinátor” pozícióját jövőben betöltő személy Lord Chamberlain Hivatalával fog együttműködni, hogy az év folyamán a hivatalos, ceremoniális események szervezésében segédkezzen, írja a FoodAndWine. 

„Aki ehhez az elhivatott csapathoz csatlakozik, olyan egyedülálló alkalmak megszervezésében és kivitelezésében segédkezhet, mint a hivatali beiktatások, a kitüntetés átadások, vagy a királyi garden partyk” – áll az ismertetőben. „Feladatai közé tartozik majd a napi kapcsolattartás – mind a közvetlen kollégákkal, mind pedig más hivatalokkal, – illetve az eseményeket megelőző, mindenre kiterjedő, részletes kutatómunka, illetve tervezés.”

A közlemény szerint a jelentkezőnek fel kell készülnie arra, hogy a királynő eseményeit szervező hivatal minden teendőjének aktív szereplője lesz, amibe a rendezvények körüli adminisztrációs feladatok éppúgy beletartoznak, mint a tágabb csapat mindennapos segítése, az egyes események egymással való egyeztetése, az utazási teendők koordinálása, vagy a weboldal frissítése.

Az álláshirdetés hangsúlyozza, hogy

az elvárások magasak, s a királynő olyan embert keres, aki megfelelő adminisztratív tapasztalatokkal, és professzionális rendezvényszervezői gyakorlattal egyaránt rendelkezik.

Mindezeken felül alapelvárás a rendkívüli szervezettség és a gyors észjárás.

„Fontos a kiváló kommunikációs készség, hiszen az állást betöltőnek magabiztosan kell majd tárgyalnia számos, különféle hátterű emberrel és szervezettel, amelyekkel a jó munkakapcsolat kialakítása a sikerének egyik kulcsa lesz” – áll az ismertetőben, amely rámutat: az sem árt, ha a jelentkező a brit államhivatalokról, az egyházról és a hadseregről is rendelkezik némi tudással.

Mindezekért cserébe a királynő csaknem tízmillió forintnak megfelelő díjazást kínál, amely mellé egy versenyképes kedvezménycsomag, illetve évi 33 nap szabadság is jár.

Ha a jelentkező minden kívánalomnak megfelel, az állás betöltésének útjában már mindössze csak egyetlen kikötés állhat:

aki a királynőnek akar dolgozni, szigorúan titokban kell tartania, hogy a királynőnek dolgozik. 

„Sem mi, sem a jelentkező nem fedheti fel harmadik fél számára, ki a megbízó” – ecseteli az Ezüst Hattyú Munkaközvetítő Ügynökség vezetője, Philippa Smith. „Természetesen a közösségi médiában is tilos bármilyen információ – például a munkakörről, a családról, a helyszínekről – kiszivárogtatása.”

Aki a fentiek után úgy érzi magáról, hogy megfelelően képzett, bármilyen extra partit képes megszervezni, úgy tart titkot, mint senki más, s nem érdekli a Facebook, a Twitter, és az Instagram sem, valószínűleg megtalálta a tökéletes állást.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.