GasztroHírek  » 

Tízperces vásárlás után csaptak össze a séfek

2017.10.09.  | MKO

Séfek versenyével harangozták be október második keddjét, ami a magánvállalkozások nemzetközi ünnepe.

A Magánvállalkozások Napja (Own Business Day) egynapos esemény, amelyet minden év október második keddjén tartanak világszerte. Az alkalmat olyan neves séfek is népszerűsítik, mint Vomberg Frigyes, a magyar gasztronómiai élet meghatározó szereplője és a magyar Bocuse d'Or Akadémia csapatának felkészítője, Jáhni László és Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfjei, Galgóczi Gábor, a La Perle Noir séfje vagy Horváth Csongor, a Neked Főztem Gasztrokocsma tulajdonosa.

A mesterszakácsok ezúttal arra vállalkoztak, hogy a Metro választékából 10 perc alatt válogatnak össze alapanyagokat egy ínyenc fogáshoz. A Metro Gasztroakadémián a négy kiváló séfnek villámgyorsan kellett „kifőznie”, hogy mit készítsenek, hogy aztán két óra alatt a lehető legtöbbet hozzák ki abból, ami a kosarukba került.

Az áruházlánc kínálatából ezúttal

tökkel megbolondított kacsamell, tűzhús technológiával készült borjúpörkölt, algasalátával tálalt arany durbincs,

borotva kagyló vinegrettel, pontyfilé petrezselymes mogyoró pestoval, sáfrányos halleves mártás és édesköményes raviolli készült.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább