GasztroHírek  » 

Többszáz pálinkát visz Sümegre a Pálinka Nemzeti Tanács

Többszáz pálinkát visz Sümegre a Pálinka Nemzeti Tanács

2019.04.23.

Sümegen, május 20. és 22. között rendezik meg idén az ország elsőszámú pálinkaversenyét, ahol többek között az ország legjobb pálinkáját is kiválasztják majd.

A Veszprém megyei város először ad otthont az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenynek, ahol a bírálók három napon át minősítik majd a nevezők tételeit.

A versenyre meghosszabbított határidővel, április 26-ig nevezhetnek a pálinkafőzdék.

Meghosszabbított határidővel április 26-ig küldhetik be tételeiket a nevező pálinkafőzdék az ország legnívósabb pálinkaversenyére. Ezek közül kerül ki idén is az ország legjobb pálinkája, a legeredményesebb pálinkafőzde és a legjobb 10 000 palack feletti tétel termelője. 

A beérkezett tételek három napos érzékszervi bírálatát idén Sümegen rendezik meg május 20 és 22 között.

Az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny eredményhirdetésére pedig hagyományosan a Parlamentben kerül sor, június 20-án. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.