GasztroHírek  » 

Új csokimárka született, itt a Zax

Új csokimárka született, itt a Zax

2019.11.05.  | MKO

Új csokoládémárka születésének lehetünk tanúi: ma, november 5-én délelőtt hivatalosan is bemutatkozott a Zax, a kreatív, prémium édességek gyártója.

Varga Zsuzsának a csokoládékészítés már rég a hobbija volt, ebből fejlődött ki, vált komollyá a Zax, mint üzleti vállalkozás. Kiemelt minőségű alapanyagokat és a legújabb technológiákat alkalmazza Duna parti csokoládéműhelyében.

Ablakaiból a komáromi Erzsébet-híd látszik: a Zax egyik érdekessége, hogy a város nagyobb, szlovákiai felében készül. Elsősorban a magyar piacon szeretnék megtalálni a minőségi édességek szerelmeseit, majd később a cseh és az osztrák piac felé is nyitnának.

A ma délelőtt tartott bemutatón Dr. Schiffer Miklós divatszakértő

a csoki stílusosságat, egyediségét és a vibráló színeit, míg Dr. Mészáros Gabriella, Par Excellence díjas borakadémikus az ízek harmóniáját emelte ki,

megemlítve, hogy magában, de minőségi borokkal, esetleg pezsgővel párosítva is kiválók.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.