GasztroHírek  » 

Új konyhafőnök a Hilton Budapestben

Új konyhafőnök a Hilton Budapestben

2018.09.11.

Nyugdíjba vonul László György, a szállodavállalat vezető konyhafőnöke és Horváth Csaba, a Hilton Budapest executive chefje. Maráczi Imre corporate executive chef és director of food & beverage pozícióban csatlakozik a Danubius Hotels Grouphoz.

A Hilton Budapest három éve tartó, teljeskörű felújítási sorozatának fontos része az Icon Étterem megújulása, amelynek konyhafőnöki feladatait 2018. augusztus 27-től Maráczi Imre vette át. Egyúttal a László György nyugdíjba vonulásával szeptember végén megüresedett Corporate Chef, azaz vállalati vezető konyhafőnök pozíciót szintén betölti, és kiegészülve egyéb éttermes feladatokkal segíti a Danubius Hotels Group cégszintű konyhai és éttermi munkáját is.

Titulusa: Corporate Executive Chef and Director of Food & Beverage

Maráczi Imre a Budapest Marriott Hotelből érkezik, ahol 2015-től konyhafőnökként irányította a szálloda kulináris és F&B csapatát számos sikert elérve. A szállodalánc gasztronómiai és központi F&B tanácsadó testületek tagjává, 2017-ben pedig a legjobb európai chefjének választották.

Imre a gimnáziumi érettségi után döntötte el, hogy a szakma szeretetétől vezérelve a szakács hivatást választja. Gyakorlatát a budapesti Kempinski Hotelben töltötte, ahol a képesítés megszerzése után szakácsként is dolgozott. Innen Németországba vezetett az útja, a francia határ közelében egy Michelin-csillagos étteremben szerzett tapasztalatokat mint részlegvezető, majd Sous Chef. Közel négy és fél év után tért haza, először a taksonyi Rengő Bisztró, majd a gödi Pólus Palace Hotel konyhafőnöke lett, ahonnan később az InterContinental Hotelhez igazolt Executive Chefként. Több külföldi vezető ötcsillagos hotelben dolgozott: Egyiptomban a Hyatt, Szlovákiában a Kempinski és a Karib-tengeren Aruba szigetén az IHG szállodájában.
Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.