GasztroHírek  » 

Új, titkos összetevővel turbózzák a sört

Új, titkos összetevővel turbózzák a sört

2018.03.05.  | Orbán Szilvia

Két Colorado-állambeli sörfőzde egyesítette erőit, hogy egy igazán meghökkentő összetevőt – friss havat – tartalmazó itallal kápráztathassa el a vendégeket.

Little Machine Beer és az Edgewater’s Joyride Brewing csapata gondolt egyet, felment a csodás természeti szépségű állam emblematikus jelképének számító Sziklás-hegység tetejére, és gyűjteni kezdte az érintetlen, utaktól távoleső lankákról a szikrázóan fehér, friss havat, írja a FoodBeast.

Az elképesztő ötlettől vezérelt projekt során a szennyeződésektől mentes hó 60 gallonos (nagyjából 225 literes), szánkóra erősített hordókba került, amelyet egy új sörhöz használnak fel – a készítők ezáltal szó szerint a hegy ízét adják italukhoz.

A szokványosnak kicsit sem nevezhető sör a tervek szerint a március végén, Denverben megrendezésre kerülő Collaboration Festen mutatkozik majd be.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.