GasztroHírek  » 

Valentin-napi kényeztetés forró csokival

Valentin-napi kényeztetés forró csokival

2020.01.27.

Ahogy azt már megszokhattuk ismét ínycsiklandozó desszertkülönlegességel jelentkezik a világhírű csokoládémanufaktúra. A tökéletes forró csokoládé élményért a chocoMe új termékét is csokoládéforgácsok formájában készítette el, amelyek egyenletesen olvadnak el a forró vagy felhabosított tejben.

A Tonkababos forró csokoládéban a világ egyik legizgalmasabb fűszer különlegessége, a Venezuelából eredeztethető tonkabab randevúzik a kifejezetten magas kakaótartalmú (41%) tejcsokoládé bársonyosságával – valamint egy csipetnyi fahéjjal.

A mennyei desszertital egyik titka abban rejlik, hogy a „csodafűszerként” számon tartott tonkabab sokszínű, markáns aromájával egyszerre idézi fel a vanília, a fahéj, a mandula varázslatát, ráadásul eszményi párja az ínyenc csokoládénak.

A tökéletes forró csokoládé élményért a chocoMe új termékét is csokoládéforgácsok formájában készítette el, amelyek egyenletesen olvadnak el a forró vagy felhabosított tejben – a végeredmény egyedülállóan krémes, ínycsiklandóan fűszeres és melengető desszertkülönlegesség.

Hogy készül a tökéletes forró csokoládé? Íme a titok:

„A forró csokoládéforgácsok teljesen homogén ízélményt nyújtanak, ugyanis a fűszerek még a meleg, olvadt csokoládéba kerülnek bekeverésre, melyet formába öntünk, lehűtünk, és ezt követően forgácsoljuk fel apró darabokra. Elkészítésnél 25-30 g csokoládéforgácsot javaslunk hozzákeverni 2 dl forrásban lévő vagy felhabosított tejhez. Alapos elkeverést követően, miután a csokoládéforgácsok elolvadtak, kellemes, lágy csokoládéitalt kapunk.” - árulta el a titkot a világhírű csokoládémanufaktúra atyja, Mészáros Gábor. 

A chocoMe Tonkababos forró csokoládéja – a benne lévő szívvel és persze, a többi kifinomult összetevővel – egyszerre felmelegíti, megédesíti megfűszerezi téli napjainkat - ráadásként megtestesíti a tökéletes, mámorító Valentin-napi ajándékot is.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.