GasztroHírek  » 

Újabb nemzetközi elismerés a Grapoila-nak

Újabb nemzetközi elismerés a Grapoila-nak

2020.02.04.  | Sajtóközlemény

A hidegen sajtolt magolajokat, magliszteket, gourmet krémeket és natúrkozmetikumokat gyártó Grapoila a korábbi években elnyert Great Taste díjak mellé újabb elismerést söpört be január elején Olaszország legrangosabb „ízversenyén”, az International Taste Awards-on.

31 országból érkeztek nevezések, és összesen 600 termék vett részt a megmérettetésen. A hazai alapanyagokból, az ország keleti régiójában gyártó cég ezúttal az egyik legrégebben ismert, őshonos gyógynövényünk, a csipkebogyó magjából különleges technikával préselt olaját nevezte.

A csipkebogyómag-olaj igen ritka, mivel nagyon nehéz gyártani, viszont annál értékesebb.

Különleges, gyümölcsös íze az ITA szakértő zsűrijének olyannyira elnyerte tetszését, hogy a rangos, ezüst minősítéssel jutalmazták.

Az International Taste Awards-on – nagytestvéréhez, a Great Taste-hez hasonlóan – a szakemberek (séfek, cukrászok, gasztro újságírók) „vakon” kóstolják a benevezett ételeket és italokat, nem tudva annak márkáját, nem látva csomagolását. Így biztosítják, hogy a zsűrit az ízen, illaton és állagon kívül semmilyen külsőség vagy marketing eszköz ne befolyásolja a döntésben. Az ezeken a versenyeken díjazott termékek egészen biztosan kiváló minőségűek és ízűek. A díjak logójával ellátott termékeket megvásárolva nem fog csalódni a fogyasztó akkor sem, ha nem látja reklámjukat lépten-nyomon!

A Grapoila olajakat gyártó Virgin Oil Press Kft. több mint tíz éve gyárt különleges, egészséges, hidegen sajtolt olajokat környezettudatos „Zero Waste” gyártás keretében. A természetes alapanyagokból, adalékok hozzáadása nélkül mechanikai úton préselt olajok gyártása során a hulladék képződése szinte nulla. A gyártás során keletkezett melléktermékek 100 %-ban minőségi élelmiszerek, kozmetikumok, takarmányok formájában hasznosulnak.www.grapoila.hu

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.