GasztroHírek  » 

Újabb nemzetközi elismerés Pajzos Tokaji Aszúnak

Újabb nemzetközi elismerés Pajzos Tokaji Aszúnak

2019.11.14.  | MKO

A Decanter Asia Wine Awards 2019-es megmérettetésén a magyar borok közül a Pajzos Tokaj aszúja szerepelt a legjobban, 93 ponttal ezüstérmet szerezve.

A Pajzos 6 puttonyos Tokaji Aszú 2013-as évjárata korábbi versenyeken is remekelt már: Decanter World Wine Awards ezüstéremmel büszkélkedhetett 2018-ban, az idei Országos Borversenyen pedig aranyérmet nyert.   „Fűszeres alma, fahéj és sült füge rétegek összefonódása, mely élvezetes, gazdag, testes borban teljesedik ki, hosszú mézes lefutással.” – így jellemezte a zsűri az ezüstérmes, kiváló sav-cukor egyensúllyal bíró Pajzos 6 puttonyos Tokaji Aszú 2013-as évjáratát.

A pincészet a fogyasztók igényeinek leginkább megfelelő borok készítését tűzte zászlajára, amit a szakmai elismerések sokasága is megerősít – helyes az irány és stílus, amit követnek. Évek óta szerepelnek boraik TOP 100 listákban, versenyeken rangos helyezéseket érnek el. „Ez a bor is kiválóan kifejezi a Pajzos stílust.” - mondta el Laurent Comas, a Pajzos Tokaj pincészet birtokigazgatója. „Mindig ezt szeretnénk megalkotni, kompromisszumok nélkül.

Erre megoldás az évjáratbeli különbségek tudatos és profi lereagálása, így tudjuk fogyasztóinknak a magas minőséget, a megszokott és vágyott stílust nyújtani.

A Pajzos márka egy hiteles és megbízható márka, nem okoz csalódást.”

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.