GasztroHírek  » 

Újból étlapra kerül az ezer dolláros bagel New Yorkban

Újból étlapra kerül az ezer dolláros bagel New Yorkban

2017.10.20.  | MTI, Fotó: facebook.com

Újból étlapra kerül az ezer dolláros (260 ezer forintos) bagel egy New York-i szállodában.

A Times Square-en álló Westin New York szálló november 1. és december 15. között kínálja ismét a különleges fogást. Előzőleg 2007-ben volt náluk a bagel az étlapon.

A helyi média beszámolója szerint a bagelt fehér szarvasgombás krémsajttal, goji bogyós rizlingzselével és aranylevél-pelyhekkel szolgálják fel.

A hotel szerint a fehér szarvasgomba a kaviár után a legdrágább étel a világon. A bagel még így is a luxuskategória csúcsát súrolja, ám a bevétel teljes egészében a Szent Apostol leveskonyhának jut.

Az ínyenc péksüteményt 24 órával a felszolgálás előtt kell megrendelni.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább