GasztroHírek  » 

Világhírű lett a magyar hamburger

Világhírű lett a magyar hamburger

2019.05.06.  | MKO

Újabb nagy eredmény a múltkori magyar siker után, melyben a Big 7 Islands utazási magazin beválogatott két magyarországi helyet is a TOP 50 európai burgerező közé. Most itt a világsiker!

A Tuningot akkor a 42., a Bamba Marha Burger Bárt pedig az 5. helyezettként értékelte - most itt van a világ egészét érintő listájuk, melyen a Bamba Marha immár egyedüliként képviseli hazánkat a 13. helyen.

Ilyen nemzetközi listán még sosem szerepelt magyar burgerező ennyire előkelő helyen.

A lista az egyes kontinensek általuk elkészített értékelésén alapszik. Több, mint 5 hónapig dolgoztak rajta, több mint 50 ország részvételével. Az értékelési elvek megegyeztek a korábbiakkal: a tesztelők minden országból válogattak résztvevőket, és a végső eredmény megszületésében nagy része volt a magazin 1,5 milliós olvasótáborának és kiválasztott gasztro-szakértőknek is.

A lista kialakításánál figyelembe vették az online értékeléseket, a megjelenéseket és a releváns blogok véleményét is. Magyarország véglegesen felkerült a világ burgertérképére!

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.