Ízvadászat »  Világkonyha

Gasztroturizmus

Változnak az idők. A turizmus új utakon jár, a tematikus városlátogatások esetében a gasztronómia egyre nagyobb szerepet kap. Az északi országok és Spanyolország példája kezd hatni...

Krakkó ízei

Lengyelország felosztásai során Krakkó mindig sajátságos státuszú város maradt. Osztrák, orosz, porosz hadak osztozkodtak rajta, s a megtelepedett kultúrák, a lengyelek, litvánok, osztrákok, poroszok, zsidók és magyarok jelenléte egészen különleges atmoszférát teremtett...

Törökország baklavafővárosában jártunk

A Selyemútnak köszönhetően évszázadok óta híres vendéglátásáról Gaziantep. A dél-törökországi város a baklaváról és szőlőből készült édességeiről is ismert, de kedvenc...

A brit termékek védelmében

A brit kormány 2017-től kötelezővé teszi az iskolák, kórházak, a kormányzati intézetek számára, hogy csak helyi termelőktől származó friss, szezonális termékeket használjanak a...

Olasz konyha Baszkföldön

Október elején ismét San Sebastián lesz a gasztronómia fővárosa. A világ legnevesebb gasztronómiai konferenciáján idén Olaszország a díszvendég, bár a baszk városból most sem...

Hogyan készül az igazi nápolyi pizza?

A világ legegyszerűbb étele, mégis ritkán jutunk olyan pizzához, ami gasztronómiai élményt nyújt. Enzo Coccia, nápolyi szakács sokak szerint a világ legjobb pizzáját készíti. Most mi...

  1. « előző
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. következő »

Weboldalunk sütiket használ annak érdekében, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni az Ön számára releváns tartalmainkat. A Weboldalunk használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ.

Kérjük, olvassa el Cookies Szabályzatunkat, amelyben további információkat olvashat a sütikről és azt is megtudhatja, hogyan tudja blokkolni vagy törölni őket. Tovább