GasztroHírek  » 

Világsztár lett a török hentes

Világsztár lett a török hentes

2017.12.06.  | Orbán Szilvia

A török hentesből globális sztárrá vált „sószóró fenomén”, Nusret Gökce, alias Salt Bae hamarosan beveszi a Nagy Almát: frissensülteket áruló étterme egy hónapon belül megnyitja kapuit.

Az új étterem – amely az USÁ-ban a második a sorban, a néhány napja nyitott miami után – várhatóan december első hetétől fogad vendégeket a Hatodik sugárúthoz közeli West 53th utcában. Ezt Salt Bae amerikai jobbkeze, Kemal Binici jelentette be – adta hírül az Eater.

A steakhouse november elején még elhivatott pincéreket, grill szakácsokat és henteseket keresett. Binici szerint a 130 férőhelyes étterem fő attrakciói várhatóan az asztalok mellett befejezett ételek lesznek,

az étlapon pedig főként pácolt marha- és bárányhús, burgerek, és más, húsban gazdag fogások szerepelnek majd.

Salt Bae étteremhálózatának immár 11 tagja van világszerte.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.