GasztroHírek  » 

Damniczki fagyija visszatért a belvárosba

Damniczki fagyija visszatért a belvárosba

2019.06.07.  | MKO

A 2019-es nyári szezonra Damniczki Balázs fagylaltjai megérkeztek Budapest belvárosának szívébe, a Gelateria Pichlerbe, ahol mostantól huszonnégy féle íz közül választhatnak a vendégek.

A 2019 nyár elején nyitott az új fagylaltozó: a belvárosban, A Városház és a Kossuth Lajos utca sarkán várja a vendégeket. A Gelateria Pichler pultjában 24 íz fér meg egymás mellett, amelyeket a több mint 60 fagylaltot felölelő kínálatból választanak ki, így lehetőség van arra, hogy - a nagy kedvencek mellett -

mindig újabb és újabb kreációkat fedezzenek fel a visszatérő vendégek.

A pult választékának felét a tejmentes sorbet–k alkotják, illetve – a laktózmentes választékon túl - cukormentes fagylaltokat szintén találni a kínálatban.

Balázs hitvallása, hogy a kompromisszumoktól mentes desszertkészítés és a minőségi alapanyagok adhatnak megfelelő végeredményt. 2013-ban a Vörösboros málnájátt választották az Év Fagylaltjának, 2017-ben ezen a versenyen, a gyömbéres maláta fagylaltjával ezüstérmet nyert. Ugyanebben az évben első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén, ahol a nemzetközi zsűri a fekete teás málnafagylaltját ítélte a legjobbnak.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.