GasztroHírek  » 

Vitát robbantott a celeb tortás posztja

Vitát robbantott a celeb tortás posztja

2018.10.09.  | Orbán Szilvia

Chelsea Peretti színésznő desszertes fotója felszította a kedélyeket.

Hogyan kell „jól” enni egy tortát? Lehet, hogy ez a kérdés eddig soha nem merült fel bennünk, pedig a közelmúltban erről indult ádáz vita a Twitteren és az Instagramon, írta a Today.com. 

Az egész kiváltója egy egyszerű, viccesnek gondolt fotó volt, amelyet a Brooklyn Nine-Nine (Nemszázas körzet) című sorozat színésznője, Chelsea Peretti posztolt közösségi oldalain.



A vitát indukáló bejegyzésben egy szelet csokitorta volt látható, amit nagyjából elfogyasztott a színésznő – egy valamit kivéve: a tortakrémet gyakorlatilag érintetlenül hagyta.

Peretti a bejegyzésben úgy fogalmazott, hogy ő így eszi a tortát, mert egyszerűen nem szereti a krémet. A posztot – cikkünk születéséig – csaknem 6000-en osztották meg, közel 54 ezer kedvelést, és csaknem 3000 kommentet kapott a Twitteren, míg az Instagramon 80 ezer lájknál tart. Nem túlzás tehát kijelenteni, hogy a színésznő által preferált tortafogyasztási módszerről rengeteg embernek van véleménye – vannak, akiket felháborított, mások viccesnek találják, míg egyesek lelki közösséget éreznek Perettivel.



Egy kommentelő szerint egy tortát így enni egyenesen „törvényellenes”. „EGYSZERŰEN NE EGYÉL TORTÁT! Egyél muffint! Hagyd a tortát azoknak, akik szeretik a tortát” – mérgelődik egy másik.

A Top Chef műsorvezetője, Padma Lakshmi is beszállt a vitába, méghozzá a színésznő mellett:

Én is utálom a tortakrémeket! Túl gazdagok és túl édesek – kivéve talán a sajtkrémes verziókat, de azokat is csak kis mennyiségben.” 

Nem ez az első eset, hogy a Twitter ételekkel kapcsolatos, heves viták színterévé vált. Nem is olyan régen az emberek például még arról hadakoztak hosszasan egymással, hogyan kell helyesen felvágni egy pirítóst.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.