GasztroHírek  » 

Whiskey vagy mandulatej - vajon mit választ Katalin hercegné?

Whiskey vagy mandulatej - vajon mit választ Katalin hercegné?

2018.10.05.  | Orbán Szilvia

Úgy tűnik, nem Harry volt az egyetlen partiarc a királyi családban.

Vilmos herceg felesége, a mindig nett és kimért Katalin a tökéletes hercegnő megtestesítője, azonban volt idő, amikor ő sem vetette meg a bulikat, és egy kis lázadásért sem ment a szomszédba, írja a FoodAndWine.


Egy 2007-es The Guardian interjú szerint, amelyet az Elle Magazin most újra felkapott, a hercegné az egyetemi évei alatt ivóklubot alapított, ahová csak nők léphettek be. A St. Andrews-ban ugyanis addig csak olyan klubok működtek, amelyek kizárták a női jelentkezőket – ez pedig bosszantotta Katalint.

Habár a későbbi hercegné alapította a klubot, hajdani iskolatársai közül senkinek sem rémlik, hogy valaha is elvesztette volna a kontrolt italozás közben. Arra azonban többen is emlékeztek, hogy Katalin kissé lázadó természet volt.


Az ifjú Kate Middleton kedvenc koktéljának – az Elle Decor információ szerint – minden valószínűség szerint tartalmaznia kellett Jack Daniels-t. Az szintén ismert, hogy Katalin kedveli a Crack Baby névre hallgató kreálmányt, amely a Boujis (Harry herceg kedvenc éjszakai klubja) egyik ikonikus itala, és vodkát, málnalikőrt, champagne-t, illetve maracuját tartalmaz.Bár úgy tűnik, hogy a hercegné szereti a mixelt italokat, egy dolgot biztosan sosem kever: a teát és a mandulatejet. Sokáig tartotta magát a pletyka, hogy Katalin imádja kis növényi tejjel felönteni a délutáni teáját, azonban gyorsan rövidre zárta a szóbeszédet, amikor januárban egy jótékonysági rendezvényen valaki megkínálta:

Ne higgyen el mindent, amit megírnak – egyáltalán nem szeretem a mandulatejet”

– hárította kedvesen, de határozottan a gesztust. Talán egy kis Jack Daniels-szel más lett volna a helyzet, jegyzi meg a cikk.

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.