GasztroHírek  » 

Wossala Rozina a grillezést népszerűsíti

Wossala Rozina a grillezést népszerűsíti

2019.05.29.  | MKO

A műsorvezető szívéhez a grillezés áll a legközelebb. Úgy véli, ennek az étkezési formának valódi közösségteremtő ereje van, de hasznos időtöltés is. Wossala Rozina a Spar grillpartiján nem csak ízletes falatokkal és különleges gasztronómiai élménnyel lepte meg a vendégeket, hanem praktikus tanácsokat is adott, sőt néhány mesterfogást is elleshettek tőle.

„Bevallom, alapvetően nagyon szeretek a tűzzel játszani. Odavagyok ugyanis a nyers, az őszinte és az ösztönös dolgokért. A grillezés pedig pont ilyen! Többek között emiatt is áll a szívemhez a legközelebb” – mesélte szenvedélyesen Wossala Rozina, ahol azt is elárulta, hogyan lett a gasztronómia szerelmese. 

„Fiatalkoromban édesanyámmal kettesben éltük az életünket, emiatt nem voltak nálunk nagy vasárnapi ebédek vagy vacsorák. Emlékszem, amikor

egyszer áthívtam a barátaimat, és készítettem egy salátát. Akkor éreztem át először, milyen fantasztikus közösségi élményt jelent így összeülni a többiekkel.

A mai napig a függője vagyok ennek, és szakácsosat játszom – nevetett fel.

Rozina és a Spar közösen indított kampányt, hogy népszerűsítse a grillezést, és minél többen kedvet kapjanak a közösségépítő zöldség-, sajt- és hús sütögetéshez. Ehhez nem csak tippeket, trükköket, de különböző recepteket is elérhetővé tettek, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet, kezdve a tökéletes hamburgertől a faszénen sült egész csontos karajon át a grillezett paradicsomsalátáig.

„Egy-két apróságra kell csak odafigyelni, és bárki zseniális dolgokat tud alkotni” – tette hozzá. – „A minőségi alapanyagoknál kezdődik minden. Nagyon nem mindegy, milyen faszenet választunk. Ennek ugyanis a természetes ereje, vagyis a füstje gyakorlatilag már maga egy fűszer.

Én például a teraszon szoktam sütögetni, de ott is kényelmesen elférek!"

– magyarázta lelkesen.

Rozina szerint nincs más olyan étkezési forma és időtöltés, amelynek olyan közösségteremtő ereje van, mint a grillezésnek, ezért mindenkit arra biztat, hogy sütögessen, és kísérletezzen bátran, hiszen egyáltalán nem ördöngösség a grillezés. 

Hozzászólás a cikkhez (A *-gal jelölt mezőket mindenképpen töltse ki)


 

A hozzászólások moderálására a Magyar Konyha Kiadó a jogot fenntartja. Elküldött hozzászólása csak annak elfogadását követően jelenik meg az oldalon. A hozzászólások nem feltétlenül tükrözik a MagyarKonyhaMagazin.hu véleményét, azok tartalmáért a Kiadó nem tehető felelőssé.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez.
Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.