A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2012. február 16.

Hasznos kötet arról, hogyan kápráztassuk el vendégeinket.

Egyre többet hallani a kreatív konyhaművészetről. És már nem a retek- vagy paradicsomrózsák korát éljük, hanem a zöldségspagetti, az ehető virágok és hajtások, a cukorcsavarok és a habszifonnal készített remekművek korszakában járunk. Alapszabályként megtanuljuk, hogy legalább két vagy három különböző szín legyen a tányéron, variálni kell a formákat, a magasságokat és a textúrákat, valamint figyelni kell arra, hogy az egyes adagok mérete legyen összhangban a tányér méretével. A kötet a profi konyhákon használt tálalási technikák sokaságát mutatja be az olvasónak. Feltételezve, hogy az ízekkel már minden rendben.

Jo Denbury-Cara Hobday: A tálalás titkai

Gabo Kiadó, 2011. Ára: 3990 Ft