Isteni harmónia: szerzetes és szakács
Jeong Kwana szakácsművészete.
Jeong Kwana szakácsművészete.
Oázis a gasztrosivatagban.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
Jeong Kwana szakácsművészete.
Oázis a gasztrosivatagban.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
ifj. Gál Tibor egri borásszal beszélgettünk bikavérről és sok minden másról.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Savanyú, de a miénk, és Lajosmizsén terem!
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
ifj. Gál Tibor egri borásszal beszélgettünk bikavérről és sok minden másról.
Savanyú, de a miénk, és Lajosmizsén terem!
A budaörsi telekárak a lehetőségét is elvágják annak, hogy újraéledjen a borászat.
Ifjabb Vida Péter, Szekszárd második generációs borásza.
Natúr borász a Mátrából, aki megszállottan szereti a sört.
A Sümeg környéki szőlőterületek földrajzi eredetvédelmet kaptak. Mi jön ezután?
Sok idő és energia a kadarkával komolyan foglalkozni, de megéri.
Szabadon szárnyal. A konyhában is!
Ünnepekről, éneklésől, főzésről és gyerekekről beszélgettünk.
Piroch Gábor gulyása a Mennyei királyság stábját is megfőzte.
Kövi volt a gasztronómia Bartókja és egyben Puskása.
Lencsét nem csak újévkor eszik.
Saját szakácskönyvük is van és imádják a gasztronómiát.
Erkélyen pihen a káposzta
Szabadon szárnyal. A konyhában is!
Lencsét nem csak újévkor eszik.
Saját szakácskönyvük is van és imádják a gasztronómiát.
Erkélyen pihen a káposzta
Ünnepekről, éneklésől, főzésről és gyerekekről beszélgettünk.
Piroch Gábor gulyása a Mennyei királyság stábját is megfőzte.
Kövi volt a gasztronómia Bartókja és egyben Puskása.