A cukor idomítása
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Interjú Angelo Gala olasz mestercukrásszal.
Étterem a világ végén: Mályinkán, a hegyek ölelésében nyitja meg éttermét a fiatal séf.
A Michelin Guide felkérésére Tóth Szilárd, a Salt séfje a londoni Frog étterem konyhafőnökével főzött.
Wolf András: egy forintot nem tettem volna rá, hogy a rakott krumplit a külföldiek megkóstolják. Tévedtem.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.