Totál metál
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
A fűszernövények a szálloda udvarán teremnek, minden húsnak megvan a saját fűszere.
A Covid megtanította őket arra, hogy nagyobb tisztelettel bánjanak az ételekkel és a vendégekkel is
Mészáros Ádám: "Igazából a zöld Michelin megszerzése a távlati célom."
A Pajta titkai: Farkas Richárddal, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfjével beszélgettünk.
Magyar séfet igazolt a Costes Downtown.
Tiago Sabarigo, az Essência séfje mesél és főz a Magyar Konyhának.
A fűszernövények a szálloda udvarán teremnek, minden húsnak megvan a saját fűszere.
A Covid megtanította őket arra, hogy nagyobb tisztelettel bánjanak az ételekkel és a vendégekkel is
Mészáros Ádám: "Igazából a zöld Michelin megszerzése a távlati célom."