Rippl-Rónai: zúzott emlékek
Andrássy-ebédlő: a festő munkája, aki nem csak ecsettel dolgozott.
Andrássy-ebédlő: a festő munkája, aki nem csak ecsettel dolgozott.
Schäffer Erzsébet elmeséli, hogyan találkozott a Csobánc déli lejtőjén Füsi néni lepényével.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.
Kossuth-díja van, konyhája nincs. A 60 éves Zoboki Gábort köszöntjük.
A Magyar Zene Házában úgy tálaljuk a zenét, mint ahogyan a gasztronómia remekeit szokták.
Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a generációkon átívelő étkezési szokásokról.
Andrássy-ebédlő: a festő munkája, aki nem csak ecsettel dolgozott.
Schäffer Erzsébet elmeséli, hogyan találkozott a Csobánc déli lejtőjén Füsi néni lepényével.
Bart Danival a magyar „sörforradalom” egyik elindítójával beszélgettünk új könyvéről, Az arany folyamról.
Kossuth-díja van, konyhája nincs. A 60 éves Zoboki Gábort köszöntjük.
A Magyar Zene Házában úgy tálaljuk a zenét, mint ahogyan a gasztronómia remekeit szokták.
Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus a generációkon átívelő étkezési szokásokról.