A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2012. február 16.

Michel Roux háromcsillagos étteremben séf, receptjei mégsem bonyolultak. Szerinte a tésztakészítés könnyen megtanulható és szórakoztató.

A jól szerkesztett kötet fázisfotók sorával avat be a briós-, a flan-, a filo-, a leveles tészta vagy éppen a croissant készítésének rejtelmeibe, de közli a szerző kedvenc desszertjének, a mesés hangzású rumbabának a receptjét is, ami nem más, mint brióstésztából készült, rummal és cukorsziruppal megöntözött, tejszínhabbal tálalt sütemény.

Michel Roux: Tésztavarázs (sósan és édesen)

T.bálint Könyvkiadó, 2011. Ára: 5950 Ft

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra