A cikk a honlapuk tartalmi és képi megújulása előtt készült.


Cikkek

Magyar Konyha

2017. május 18.

A Balatoni Kör idén is óriás kehely megtöltésével nyitja meg a fröccsszezont. Az ünnepélyes Beach Food és Fröccsszezon nyitó szombaton háromkor lesz, de kóstolni még vasárnap is lehet majd a keszthelyi yachtkikötőben.

A hagyományokhoz híven idén is nyárindító fröccspikniket tart a BalatoniKÖR. Lesz Balaton BOR fröccsterasz, ahol a Balatoni KÖR borait lehet kóstolni a borászokkal.

Újdonság, hogy ezúttal BalatonBor májusfát állít és a keszthelyi yachtkikötő Paletta bisztrója házigazdaként a legkiválóbb balatoni strandbisztrókat is vendégül látja A nyári konyhában a Balaton Beach Food ételeit kínáló éttermek készítenek fogásokat. A Neked Főztem csapata Zánkáról, a fövenyesi Kalóz Strandbisztró és Beach Food ételekkel készül a Pavilon is! Laposa Bencéék ismét átgurulnak a hegyről a MobilBadacsonnyal, de ott lesz a Paletta Truck is csupa finomsággal.


Lesz ugralóvár, igazi tűzoltóautó, meg piknik placc bálákkal, termelők és vendégek, sok jó zene, ami szombat este fröccsös naplemente partiba csap át a tetőteraszon.
Belekóstolhatunk a nyár ízeibe, az új balatoni gasztrotrendekbe és megtippelhetjük, mik lesznek az idei Beach Food slágerek. A nagyvárosi street foodot újragondoló régiós gasztroforradalom tehát folytatódik a tóparton, kreatív és nagyon balatoni újításokkal bizonyítva, hogy van élet az infralámpás hekken és a lejárt szavatosságú „retrón” túl.

Legújabb magazin számunk!

Megnézem Szeretnék előfizetni a magazinra